Om Fribol

Fribol är socker- och glutenfritt!

Fribol är baserat på danska hantverkstraditioner och produktionen sker i historiska omgivningar i Fjerritslev i Danmark. Fribol tillverkar välsmakande och sockerfria produkter med omtanke och kärlek för alla som önskar god smak utan socker.

Alla Fribol-produkter är sötade med sukralos.

  • Fribol ger inte hål i tänderna och är särskilt lämpligt för den som är värnar om sitt kaloriintag.
  • Fribol kan ätas av diabetiker, glutenallergiker, gravida och andra som önskar ett sundare alternativ utan socker.

Fribol halstabletter är vår mest kända produktserie som effektivt lenar halsen vid halsont och vid lindriga hals-besvär som t.ex. i samband med förkylning. Fribol halstabletter innehåller traditionella örter, bland annat timjan som är känd för sina antibakteriella och antivirala egenskaper. Fribol halstabletter är sockerfria och fungerar verkligen!

Fribols sockerfria godis består av ett brett urval goda sötsaker tillagade enligt gamla danska traditioner. Vi är stolta över vårt breda urval av sunt godis i flera smakvarianter. Vår Classic-serie består av testvinnaren Fruit Mix samt Peppermint och Liquorice – samtliga i smidig påse.

Fribol SmellAway och AquaNu är tabletter för bättre munhygien. Dessa tabletter motverkar dålig andedräkt och bidrar till att främja salivproduktionen för personer som lider av muntorrhet.

Fribol
Sukkerfri

Registrera dig för nyhetsbrev

Denne siden er designet & utviklet av EasyWeb Norge